Tu znajdziesz najważniejsze zasady i udogodnienia. Dzięki nim szybciej złożysz zamówienie i wygodniej zaplanujesz wizytę.
Rozwiń panel i stuknij kafelek, aby skoczyć do danej sekcji menu.
Organizujemy imprezy okolicznościowe (urodziny, komunie, bankiety). Dostępna strefa relaksu (m.in. sauna) — prosimy o wcześniejszy kontakt.
Na dobry początek – pieczywo własnego wypieku, świeże dodatki i klasyki nadmorskiej kuchni.
Podawany z pieczywem własnego wypieku.
Wariant: wędzony łosoś – 39,–
Z majonezem ogórkowo-cytrynowym.
Śledź po kaszubsku, śledź z cebulą i jabłkiem, śledź wakame. Podawane z pieczywem i masłem.
Majonez szczypiorkowy, wakame, pieprz, wędzony crème fraîche, ikra z pstrąga.
Żółtko truflowe, piklowana cebula w porto, chips kaparowy, borowiki marynowane. Podawany z pieczywem i masłem sezonowanym.
Krewetki, mule i kalmary – świeże, aromatyczne sosy. Podawane z grzankami lub sałatą, zgodnie z opisem potraw.
Cebula, białe wino, czosnek, chili, crème fraîche, masło, natka pietruszki. Podawane z grzankami.
Chili, imbir, limonka, cebula, czosnek, sezam i świeża kolendra.
Białe wino, masło, cebula, czosnek, natka pietruszki i chili. Podawane z grzankami.
Pasta curry, chili, imbir, limonka, cebula, czosnek, sezam, świeża kolendra. Podawane z grzankami.
Z cytryną i rukolą.
Rozgrzewające klasyki i morskie smaki — aromatyczne, pełne świeżych składników.
Warzywa i świeża natka pietruszki.
Warzywa, karmelizowana cebulka, pomidory i papryka.
Z pomidorami concassé, szyjkami rakowymi, purée muslinowym, paloną limonką i oliwą kolendrową.
Domowe pierogi, świeże makarony i kremowe sosy – porcja komfortu na talerzu.
Prażona cebulka, olej koperkowy.
Aromatyczne i kremowe, inspirowane nadmorską kuchnią.
Klasyczna, sycąca propozycja.
Piklowana gruszka, orzechy włoskie, parmezan.
Ryby, mięsa, autorskie burgery oraz klasyczne kotlety i żeberka — treściwe propozycje kuchni głównej.
Sos tatarski, frytki, sałatka Coleslaw.
Soczewica beluga, pomidory i zioła, purée z marchewki i yuzu, sos dashi.
Nowalijki z patelni, sos z ikry i zielonej oliwy.
Sałatka z mango, ryż jajeczny, okra, edamame, kolendra.
Purée maślane z marchewką i groszkiem.
Purée ziemniaczane, kapusta smażona z pomidorami.
Ogórek marynowany, majonez szczypiorkowy, rzodkiewka, wakame, sałata rzymska.
Bułka brioche, Coleslaw, sos BBQ Luizjana, mix sałat, nachosy, frytki.
Piklowana sałata rzymska, szalotka confit, chili, sos cacio e pepe.
Ziemniaki smażone z ziołami, sałata z cytrusami.
Sezonowane 30 lub 60 dni — zapytaj kelnera o dostępne rodzaje i stopień wysmażenia. Ceny według wagi.
Porcje mięsne: ok. 200–350 g.
Porcje mięsne: ok. 300–500 g.
Dodatki serwujemy tylko przy zamówieniu dań z karty.
Pizza 31 cm, na włoskich składnikach i recepturach. Sos pomidorowy z dojrzewających pomidorów, mozzarella najwyższej jakości, starannie dobierane dodatki.
Sos pomidorowy, mozzarella, bazylia.
Sos pomidorowy, mozzarella, pieczarki.
Mozzarella, oliwa z oliwek, parmezan (pizza biała).
Sos pomidorowy, mozzarella, łagodne salami.
Sos pomidorowy, mozzarella, szynka cotto.
Sos pomidorowy, mozzarella, pieczarki, szynka cotto.
Sos pomidorowy, mozzarella, szynka cotto, pieczarki, oliwki, karczochy.
Sos pomidorowy, mozzarella, szynka, ananas.
Sos biały, cebula, boczek, jajko, mozzarella.
Mozzarella, salami piccante Napoli, suszone pomidory, parmezan.
Sos pomidorowy, mozzarella, salami Spianata i Napoli piccante, habanero, szpinak. Bardzo ostra.
Sos pomidorowy, cheddar, mozzarella, mascarpone, gorgonzola, parmezan.
Sos pomidorowy, mozzarella, tuńczyk, konfitura z czerwonej cebuli, kapary.
Sos pomidorowy, mozzarella, boczek, salami piccante, mascarpone, parmezan, rukola.
Sos pomidorowy, mozzarella, szynka parmeńska, rukola, parmezan.
Sos pomidorowy, boczek, gorgonzola, mozzarella. Nowość.
Sos z buraka, szynka parmeńska, ser kozi, mozzarella, szczypior. Nowość.
Sos pomidorowy, gorgonzola, figa suszona, mozzarella, rukola, krem balsamiczny. Nowość.
Sos pomidorowy, mozzarella, krewetki królewskie, świeży czosnek, szpinak, natka pietruszki.
Sos biały, pasta truflowa, konfitura cebulowa, mozzarella, spianata, mascarpone. Nowość.
Lekkie, pełne świeżych warzyw i aromatycznych dodatków – idealne na zdrowy posiłek lub dodatek do dań głównych.
Mix sałat, pomidory, ogórek, oliwki, cebula czerwona, ser feta, oliwa.
Sałata rzymska, kurczak grillowany, grzanki, parmezan, sos Cezar.
Mix sałat, krewetki królewskie, pomidorki cherry, awokado, sos mango-limonka.
Mniejsze porcje i łagodniejsze smaki – idealne dla najmłodszych gości.
Delikatny bulion, drobny makaron, świeże warzywa.
Chrupiące kawałki kurczaka, złote frytki i słodka marchewka.
Puszyste, na słodko – ulubione wśród dzieci.
Deserowe pierogi z kremową czekoladą i malinami.
Kolorowe miski pełne świeżych składników – zdrowa i sycąca propozycja inspirowana kuchnią światową.
Łosoś marynowany w sosie sojowym, ryż jaśminowy, awokado, mango, edamame, sezam.
Ryż jaśminowy, tofu marynowane, ogórek, marchew, awokado, wakame, sos sezamowy.
Kurczak w glazurze teriyaki, ryż, brokuły, marchew, kimchi, sezam.
Klasyki i autorskie słodkości — świeże, sezonowe składniki i wyważona słodycz.
Ciepłe, płynne wnętrze czekoladowe, owoce sezonowe i gałka lodów waniliowych.
Mięciutkie, na ciepło — z sosem malinowym i polewą czekoladową.
Aksamitny deser śmietankowy z musem mango.
Klasyczny krem mascarpone w sezonowej odsłonie z rabarbarem.
Wybór z gabloty przy barze — sezonowe wypieki na bieżąco.
Zapytaj obsługę o aktualnie dostępne propozycje.
Klasyka na bazie espresso, orzeźwiające kawy mrożone, kawy z nutą alkoholu oraz dodatki do personalizacji.
Pojedynczy shot.
Podwójny shot espresso.
Espresso zalane gorącą wodą.
Espresso, spienione mleko, pianka.
Duża mleczna kawa na bazie espresso.
Podwójne espresso + aksamitnie spienione mleko.
Espresso z zimną wodą i lodem.
Espresso, zimne mleko, lód.
Tonic, lód i świeżo lane espresso.
Kawa, irlandzka whiskey, cukier trzcinowy, śmietanka.
Espresso, wódka, likier kawowy, lekka pianka.
Caffè latte z likierem Baileys.
Klasyczne liściaste, rozgrzewające kompozycje z dodatkami, mrożone orzeźwienie i delikatne napary ziołowe.
Parzona w dzbanku, cytryna na życzenie.
Delikatna, świeża — idealna do lekkich dań.
Subtelny aromat młodych pąków herbaty.
Świeży korzeń imbiru, miód, cytryna.
Konfitura malinowa, przyprawy korzenne, plastry pomarańczy.
Czarna herbata na zimno, cytryna, lód.
Zielona herbata, brzoskwinia, lód.
Delikatny, z naturalnych kwiatów rumianku.
Kwiat lipy — kojący, miodowy aromat.
Świeżość mięty pieprzowej.
Naturalne i orzeźwiające napoje przygotowywane na miejscu z dobrych składników. Idealne do obiadu i na wynos.
Cytryna, mięta, woda sodowa, lekko słodzona.
Maliny, cytryna, mięta, kostki lodu.
Egzotycznie słodko-kwaśna, idealnie orzeźwiająca.
Tonic z ogórkiem i świeżym imbirem.
Szpinak, jabłko, banan, sok jabłkowy.
Gęste i kremowe, na soku jabłkowym.
Egzotyczne, naturalnie słodkie.
Mleczny, z prawdziwą wanilią.
Na kakao i syropie czekoladowym.
Słodko–słony, bardzo kremowy.
100% świeżo wyciskany sok.
Słodki i mętny, z polskich jabłek.
Orzeźwiająco wytrawny.
Kompozycja sezonowych owoców.
Wody, napoje gazowane i energetyki — schłodzone, butelkowane.
Butelkowana, schłodzona.
Butelkowana, schłodzona.
Butelkowana, schłodzona.
Butelkowana, schłodzona.
Butelka, schłodzona.
Butelka, schłodzona.
Butelka, schłodzona.
Butelka, schłodzona.
Orzeźwiająco gorzki.
Klasyczny napój energetyczny.
Wersja bez cukru.
Większa puszka, mocny smak.
Lekkie, aromatyczne przed obiadem — klasyczne aperitivo i wyselekcjonowane wermuty.
Aperol, Prosecco, woda sodowa, pomarańcza.
Campari, Prosecco, woda sodowa, pomarańcza.
Campari z sokiem pomarańczowym i lodem.
Lillet Blanc, tonic, ogórek, truskawka, mięta.
Na lodzie z plastrem cytryny lub w koktajlu.
Z wytrawną, ziołową nutą — idealne przed posiłkiem.
Wytrawne, cytrusowo-ziołowe zakończenie.
Francuski aperitif na bazie wina, subtelnie ziołowy.
Bezalkoholowe orzeźwienia oraz koktajle klasyczne i autorskie pogrupowane według stylu.
Limonka, mięta, cukier trzcinowy, woda sodowa, lód.
Maliny, cytryna, lekko gazowane, świeża mięta.
Tonic, ogórek, rozmaryn, limonka, lód.
Mango, imbir, limonka, soda imbirowa, lód.
Aperol, Prosecco, woda sodowa, pomarańcza.
Prosecco, syrop z kwiatu bzu, limonka, mięta, soda.
Limoncello, Prosecco, soda, skórka cytryny.
Rum, ananas, kokos, śmietanka, lód.
Rum jasny i ciemny, likier pomarańczowy, limonka, migdał.
Rum, marakuja, limonka, cukier trzcinowy.
Wódka waniliowa, marakuja, limonka; podawane z Prosecco.
Whisky, cytryna, cukier trzcinowy, białko (opcjonalnie), bitters.
Amaretto, cytryna, syrop cukrowy, bitters.
Whisky sour z pływającą warstwą czerwonego wina.
Selekcja win ze Starego i Nowego Świata. Ceny za kieliszek 150 ml / butelkę 750 ml, o ile nie zaznaczono inaczej.
Lekkie, cytrusowe, wytrawne.
Zielone jabłko, porzeczka, świeża kwasowość.
Mineralne, jabłkowo-cytrusowe, półwytrawne.
Jabłko, wanilia, subtelny dąb (wytrawne).
Aromatyczne, agrest, marakuja, zioła.
Śliwka, wiśnia, delikatne taniny.
Czerwone owoce, wanilia, wytrawne.
Jeżyna, czekolada, soczyste taniny.
Czarna porzeczka, zioła, struktura.
Truskawka, czerwone porzeczki, wytrawne.
Lekkie, półwytrawne, soczyste owoce.
Półsłodkie, delikatnie musujące, brzoskwinia i kwiaty.
Słodkie, morela, miód, świetne do deserów i serów.
Aromaty cytrusów i jabłka, lekkie i świeże.
Czerwone owoce, łagodne taniny, wytrawne.
Delikatne bąbelki, świeże i orzeźwiające.
Musujące na każdą okazję: kieliszek 150 ml / butelka 750 ml (o ile nie podano inaczej).
Świeże, cytrusowe, drobne bąbelki, wytrawne.
Różowe, aromaty truskawki i kwiatów; półwytrawne.
Tradycyjna metoda, rześkie jabłko, mineralność.
Owocowe różowe, eleganckie musowanie.
Klasyczny kupaż, kremowa perlistość, wytrawne.
Delikatnie różowe, czerwone owoce, elegancki finisz.
100% Chardonnay: cytrusy, kredowa mineralność.
Piwa z beczki, klasyczne butelkowe oraz bezalkoholowe dla kierowców.
Klasyczny jasny lager z beczki.
Niemieckie stylowe piwo pszeniczne.
Chmielowe, aromaty cytrusów i żywicy.
Butelkowe piwo jasne, rześkie.
Karmelowe nuty, lekko palone.
Wybrane piwo rzemieślnicze – zapytaj obsługę.
Orzeźwiające, złociste, bezalkoholowe.
Bezalkoholowa wersja piwa pszenicznego.
Chmielowe, cytrusowe, bez alkoholu.
Selecja klasycznych mocnych alkoholi. Standardowa porcja 40 ml (ceny za 40 ml / butelkę 0,7 l, jeśli podano).
Klasycznie schłodzona.
Różne zboża, różny charakter.
Delikatnie oleista, gładki finisz.
Jałowiec, cytrusy, zioła — klasyczny profil.
Nowoczesny, kwiatowo-ziołowy, świetny z tonikiem.
Lekki, cukier trzcinowy — do koktajli.
Wanilia, karmel, lekka beczka.
Suszone owoce, przyprawy, dłuższe dojrzewanie.
Czysty profil agawy, pieprzny finisz.
Krótkie dojrzewanie w dębie — wanilia i karmel.
Potrójna destylacja, lekki miodowo-zbożowy profil.
Wanilia, toffee, delikatny dymek.
Wybór regionów — zapytaj o aktualny nalew.
Karmel, wanilia, kukurydziana słodycz.
Filtrowana przez węgiel drzewny, gładka.
Suszone owoce, wanilia, miękka beczka.
Młodszy, świeże owoce i wanilia.
Dłuższe dojrzewanie: miód, dąb, przyprawy.
Śliwka, orzech, głębszy charakter.
Kawa, kakao, słodki finisz.
Zioła, korzenie, korzenny posmak.
Włoski gorzko-słodki digestif, ziołowo-cytrusowy.
Do wszystkich mocnych alkoholi polecamy kostki lodu lub wodę sodową — na życzenie bez dopłaty.
Rozgrzewające napoje z aromatycznymi przyprawami. Podawane na gorąco w kubkach z plastrem cytrusa.
Cynamon, goździki, skórka pomarańczowa, miód.
Miód, cytryna, imbir, anyż gwiazdkowy.
Jabłka, cynamon, goździk, odrobina wanilii.
Imbir, miód, korzenne przyprawy — lekkie i rozgrzewające.
Na życzenie: dodatkowy shot rumu lub whisky +8,–.
Cynamon, goździk, plaster pomarańczy, miód.
Maliny, cytryna, imbir — słodko-kwaśny balans.
Czarna herbata z miodem, cytryną, goździkami i cynamonem.